• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

Contact

 

Welkom op de internet site van MotorToerClub RÔL-ON.

 

RÔL-ON is de naam van de gezellige en bloeiende motorclub in het Drentse brinkdorp Rolde.
De club is opgericht op 28 november 1994. De activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit het verrijden van door leden uitgezette ritten in een tweewekelijkse cyclus.
Ieder lid dient ongeveer eens in de 2 jaar tezamen met een ander lid een rit uit te zetten.

Het seizoen begint in april en stopt tussen medio september / oktober, e.e.a. een beetje afhankelijk van hoe de weergoden ons gezind zijn.
Motorclub RÔL-ON is een toerclub, die zowel mannen als vrouwen hun hobby laat uitoefenen.

Elke twee weken wordt op zondagochtend een rit verreden, de start locatie is bij de molen in Rolde. 's Ochtends om half 10 starten we en na halverwege koffie met iets erbij te hebben genuttigd, zijn we om ± 13.00 uur weer terug bij de molen, waar nog even kan worden nagenoten/nagesproken. Naast de zondagochtendritten vinden er op enkele zondagen ook hele dag ritten plaats, deze starten om 9.00 uur, terwijl de woensdagavond ritten om 19.00 uur starten.
Wil je het ook een keer proberen, je bent van harte welkom en na een of twee keer mee rijden als gastrijder kun je, indien het bevalt, bij het bestuur een verzoek om lid te worden in dienen. Voor de data van de ritten kun je contact op nemen met een van de bestuursleden. De mail adressen vind je op de pagina "contact"

                                              

Kijk ook eens bij onze sponsoren in de banner links van deze tekst.

Met de muis op een advertentie gaan staan stopt het rouleren, met behulp van de pijl knoppen in de bovenste advertentie kunt u door de advertenties scrollen en aanklikken van een advertentie levert een uitstapje naar de internetsite van de adverteerder op. Deze opent in een nieuw venster, u raakt Rol-On dus niet kwijt.