• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

 

Toen we aan tafel zaten kwamen de laatste drie leden van de groep aan. Zij moesten ’s morgens nog werken en zijn op eigen gelegenheid gekomen.
Na een welverdiende douche hebben we heerlijk uitgerust op de kamer en zijn we vroeg gaan slapen om de volgende dag weer fit te zijn voor de rit van die dag.

Zaterdag en zondag had Egbert prachtige ritten uitgezet met natuurlijk het nodige bochtenwerk en prachtige uitzichten. Natuurlijk zijn we regelmatig gestopt om te lunchen, koffie te drinken of gewoon even de benen te strekken en foto’s te nemen. De koolzaad stond in bloei en we reden regelmatig door prachtige felgele velden heen.  De sfeer was ontzettend gezellig en de grapjes vlogen zo nu en dan over en weer.
Zaterdag avond hebben we gezellig met elkaar doorgebracht met een gezellige borrel, een praatje en buikpijn van het lachen.

Veel te snel was het maandagochtend. De dag om weer terug te gaan naar huis.
Voor de terugreis was een iets kortere route uitgezet maar ook die dag hebben we niet alleen snelweg gereden en kunnen genieten van het nodige bochtenwerk.

In vier dagen hebben we ruim 1500 km gereden, de nodige koffie en biertjes gedronken, heerlijk gegeten, véél gelachen met elkaar en genoten van een super goed georganiseerde trip door Egbert.
Chapeau Egbert!
Dank je wel voor vier fantastische dagen.
Enne….. zet mijn naam maar vast op de lijst voor volgend jaar.

Karin.

Hieronder een paar foto's