• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

Eenmaal aangekomen in Kampen, de mist was iets minder dik geworden, hebben we bij Cafe de Unie een koffie stop gehouden en na de koffie was de mist nog dunner geworden zodat de rit voortgezet kon worden. Na een uurtje rijden aan een kant van de A28 waar we niet zo vaak komen en we bij onder andere bij Elburg en Nunspeet langs kwamen arriveerden we in Harderwijk, waar we aan de boulevard een hapje hebben gegeten bij De Admiraal. We hebben ons gedragen want we mogen nog een keer terug komen.

Na de lunch staken we de A28 weer over om via Elspeet naar Vierhouten te rijden, echter een dorps festival gooide roet in het eten waardoor we via Nunspeet moesten om rijden om de route bij Epe weer te kunnen op pikken. Het aantal binnenwegen is erg klein op de Veluwe hebben wij gemerkt, want zoals wij gewend zijn om bij een afzetting maar even het volgende weggetje te proberen gaat daar niet op. Nadat we bij Epe de A50 gekruist waren kwamen we via Oene op de IJseldijk terecht die we een stukje volgenden tot aan het veerpont naar Wijhe.

Via Laag Zuthem een Hooghorst kwamen we in Dalfsen terecht en nadat we daar nog een ijsje gegeten hadden besloten we via de kortste weg naar Rolde te rijden, want door de mist en het omrijden waren we een stuk later dan normaal het geval zou zijn geweest. Desondanks een prachtige rit en een mooie dag. Voor alle foto's kijken de Rôl-On leden in het foto album.