• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

Jaren lang hebben bewoners van de Trans in Rolde mogen genieten van een motor rit die door een club uit Haren werd georganiseerd. Ikzelf, inmiddels nu ook al jaren werkzaam op de Trans, heb dit toen op afstand meegemaakt en herinner me nog steeds de vreugde die dit bij de bewoners teweegbracht en de teleurstelling toen het niet meer mogelijk bleek te zijn om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen om de rit met hun te maken.
Vandaar het initiatief om weer vrijwilligers op de been te krijgen om deze traditie weer in ere te herstellen, maar nu bij mijn eigen club M.C. Rôl-on. te Rolde
Tijdens de jaarvergadering koste het geen enkele moeite om spontaan 20 vrijwilligers bij elkaar te krijgen waardoor de eerste stap was gezet.
Op 19 september 2010 konden 20 bewoners weer deelnemen aan de toertocht.
We hebben een geweldige dag gehad.
Door dit groot succes en enthousiasme van de Rol-on leden en vooral niet te vergeten de hart verwarmende reacties van de bewoners, hebben we besloten dit evenement in 2011 weer te gaan organiseren met de bedoeling dat dit weer mag uit groeien tot een jaarlijks terug kerende traditie.

Hinda Janssen