• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

2 september 2012

 

Voor de 3 de keer hebben we weer met succes de Trans rit gereden met 19 motoren en 2 volg auto’s. We troffen elkaar in het restaurant van de Trans waar de bewoners al vol verwachting zaten te wachten op de vrijwilligers met hun motor, die samen met hun deze dag zouden doorbrengen. Iedereen zat weer strak in het motor pak, welke tot op heden nog uit alle delen van het land aangeboden wordt aan onze cliënten van de Trans. Super!!

Om 10 uur arriveerden de vrijwilligers die hartelijk werden begroet. Sommigen herkenden hun motormaatje direct al bij binnenkomst , terwijl de nieuwelingen onder ons vol spanning zaten af te wachten wat er zou gaan gebeuren. Tijdens een kop koffie was het ijs al snel gebroken en werden er spontaan al koppels gevormd.

Volgens de planning, konden we om 11 uur aan onze rit beginnen en werden door de achterblijvers uitgezwaaid. De weer goden waren ons ook dit jaar weer goed gezind.

Rikus heeft ons een prachtige route weten te bezorgen die uiteindelijk uit kwam in Ommen waar we bij motorstop / cafe Calluna hartelijk werden begroet door de eigenaar Bert Zielman. De sfeer was gezellig en ontspannen en hebben heerlijk in het zonnetje wat gegeten en gedronken.

 

 

Na een groepsfoto gemaakt te hebben zijn we weer op pad gegaan en leidde de route ons uiteindelijk naar Plaza de Reus in Schoonoord, waar we traditie getrouw de grootste en lekkerste ijsco halen die we in Drenthe kunnen vinden.

 

Ook aan deze prachtige dag komt weer een eind en hebben op De Trans een extra rondje gereden om de thuisblijvers te laten weten dat we weer veilig thuis waren gekomen. In het restaurant hebben we afscheid van elkaar genomen,en werd de wens uitgesproken om elkaar het volgend jaar weer te zien in eerste weekend van september. Namens alle deelnemers van de Trans nogmaals dank aan alle vrijwilligers die aan deze geweldige dag hebben bij gedragen !! Prachtige route, zonnetje erbij, Gezellige groep mensen ,een mooie lunch locatie,

Wat willen we nog meer?!!

 

Hinda Janssen

p.s. kijk voor alle foto's in het TransToertocht fotoalbum!